Trøffelpesto

En pesto med spark på smagen
Trøffelpesto
Ingredienser
- 60 g pinjekerner
- 1 bundt basilikum (ca. 50 g.)
- 1 fed hvidløg
- 2 dl jomfru olivenolie ca.
- 1/2 citron saft heraf
- 1 tørret trøffel
- 100 g parmesan
- 1 tsk salt
- evt. lidt peber
Sådan gør du
- Rist pinjekerner til de er gyldne.
- Skyl basilikum og kom det i en foodprocessor eller blender sammen med de øvrige ingredienser.
- Mix it all up!
- Tilsæt eventuelt mere olivenolie for at få den rette konsistens. Smag
til med salt, peber, citron eller hvad du synes, der mangler. - Tip: spiser du ikke pestoen med det samme, så hæld den på et glas og
dæk overfladen med olivenolie. Det hindrer skimmel og forlænger
holdbarheden. Opbevares på køl.
Vi elsker parmesan!
Ost no.1%
Nydelse
Resultatet er denne skønne, grønne masse, og det smager simpelthen himmelsk!
Prøv noget andet…
Var du glad for opskriften? Prøv også en af vores nye opskrifter.
Rabarberkage med mandler og hvid chokolade
Er du også det? Så er du nok, ligesom os, hver sommer på jagt efter en ny opskrift, der kan forvandle de syrlige stænger til sukkersød nydelse. Jagten og kærligheden er for vores vedkommende kun tiltaget af, at vi denne sommer kan hive de labre røde stænger direkte op...
Lasagne med elgkød
Har du kørt en elg ned i Sverige? Så læs videre her, hvor vi anbefaler, hvad du kan bruge et par hundrede kilo hakket elgkød til.
Gorda Empanadas
Vesterbro ER Københavns fastfoodcentrum! Det er blot cementeret, efter Argentinske Gorda Empanadas slog dørene op på Enghavevej i maj. Kort efter åbningen var vi forbi for at prøve empanadas for første gang. Vi blev mødt af en nærværende og venlig vært, som på...
Du skal logge ind for at skrive en kommentar.