
Fisk i øldej (Fish’n’chips)
Nu er vi ikke kræsne herhjemme. Faktisk har vi meget svært ved at forstå kræsne mennesker. Så når vi møder folk, der siger de ikke kan lide fisk, men alligevel spiser fish'n'chips, så tænker vi...
Rabarberkage med mandler og hvid chokolade
Er du også det? Så er du nok, ligesom os, hver sommer på jagt efter en ny opskrift, der kan forvandle de syrlige stænger til sukkersød nydelse. Jagten og kærligheden er for vores vedkommende kun...
Lasagne med elgkød
Har du kørt en elg ned i Sverige? Så læs videre her, hvor vi anbefaler, hvad du kan bruge et par hundrede kilo hakket elgkød til.
Gorda Empanadas
Vesterbro ER Københavns fastfoodcentrum! Det er blot cementeret, efter Argentinske Gorda Empanadas slog dørene op på Enghavevej i maj. Kort efter åbningen var vi forbi for at prøve empanadas for...
Trøffelpesto
INGREDIENSER: 60g pinjekerner 1 bundt basilikum (ca. 50g) 1 fed hvidløg ca. 2 dl olivenolie 1 squeez citron 1 tsk salt evt. lidt peber 1 tørret trøffel 100 gram parmesanRist pinjekerner til de er...